Duyuru!!

Doğruluk Ekseni dizisi maalesef son bulmuştur. Bundan sonra yeni bölüm yayınlanmayacaktır.


Stv bundan sonraki yayın hayatına yeni dizi
lerle devam edecektir:

Kollama

Tek Türkiye

4.Osman

Kader Çizgisi

Kırık Kalpler


bu sezon devam edecek olan dizilerdir.

19 Mart 2009 Perşembe

Samanyolu Fanları Aylık Bülteni Mart Sayısı :)

4 yorum:

  1. Allah aşkına şu diziye mantıklı bir senaryo uyarlayın. Filmdeki iyi insanı canlandıran başrol oyuncuları ve sair oyuncular tüm dizi boyunca dünyanın en ahmak rolündeler. Yahu bu insanların hiç mi kafaları çalışmaz. İnsaf insaf; şu iyi roldekilerin de arada bir kafaları çalışsın. Kötü rolü üstlenenler dünyanın en akıllıları karşılarında en safdirik rollerle iyiler. Bu senaryoyu bir çocuk yazsa bundan daha mantıklı roller çizerdi.

    YanıtlaSil
  2. Allah aşkına şu diziye mantıklı bir senaryo uyarlayın. Filmdeki iyi insanı canlandıran başrol oyuncuları ve sair oyuncular tüm dizi boyunca dünyanın en ahmak rolündeler. Yahu bu insanların hiç mi kafaları çalışmaz. İnsaf insaf; şu iyi roldekilerin de arada bir kafaları çalışsın. Kötü rolü üstlenenler dünyanın en akıllıları karşılarında en safdirik rollerle iyiler. Bu senaryoyu bir çocuk yazsa bundan daha mantıklı roller çizerdi.

    YanıtlaSil
  3. Allah aşkına şu diziye mantıklı bir senaryo uyarlayın. Filmdeki iyi insanı canlandıran başrol oyuncuları ve sair oyuncular tüm dizi boyunca dünyanın en ahmak rolündeler. Yahu bu insanların hiç mi kafaları çalışmaz. İnsaf insaf; şu iyi roldekilerin de arada bir kafaları çalışsın. Kötü rolü üstlenenler dünyanın en akıllıları karşılarında en safdirik rollerle iyiler. Bu senaryoyu bir çocuk yazsa bundan daha mantıklı roller çizerdi.

    YanıtlaSil
  4. Allah aşkına şu diziye mantıklı bir senaryo uyarlayın. Filmdeki iyi insanı canlandıran başrol oyuncuları ve sair oyuncular tüm dizi boyunca dünyanın en ahmak rolündeler. Yahu bu insanların hiç mi kafaları çalışmaz. İnsaf insaf; şu iyi roldekilerin de arada bir kafaları çalışsın. Kötü rolü üstlenenler dünyanın en akıllıları karşılarında en safdirik rollerle iyiler. Bu senaryoyu bir çocuk yazsa bundan daha mantıklı roller çizerdi.

    YanıtlaSil