Duyuru!!

Doğruluk Ekseni dizisi maalesef son bulmuştur. Bundan sonra yeni bölüm yayınlanmayacaktır.


Stv bundan sonraki yayın hayatına yeni dizi
lerle devam edecektir:

Kollama

Tek Türkiye

4.Osman

Kader Çizgisi

Kırık Kalpler


bu sezon devam edecek olan dizilerdir.

27 Ekim 2008 Pazartesi

Polis Halime, silahı bırakıp doktor SIRMA oldu

Polis Halime, silahı bırakıp doktor oldu

Seyirci, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın da katıldığı Vatan Emniyet binasındaki cenaze töreniyle (!) tanıdı Ayçin Tuyun'u.

Resim

Halime karakteri ile girdiği Samanyolu'nun dizisi 'Kollama'da, tam da nikâhı kıyılırken şehit düştü. Ayçin Tuyun bugünlerde, Samanyolu'nun bir başka dizisi 'Doğruluk Ekseni'nde Doktor Sırma rolüyle çıkıyor izleyici karşısına. Silahını elinden bırakıp, stetoskopu takan Tuyun, 'Çok sevmiştim, veda etmek zor oldu.' dediği 'Halime'yi hâlâ unutamıyor.

Ayçin Tuyun, senaryo gereği öleceği söylendiğinde çok üzülmüş. Ailesinde olmasa da arkadaş çevresinde polisler varmış. Dost sohbetlerinin konusu da çoğu zaman polislik mesleği ve onların sorunları oluyormuş. Bu yüzden de hem mesleği hem diziyi çok önemsiyor: "Kollama çok önemli bir dizi. Uyumlu bir setimiz vardı. Oyuncu arkadaşlar ve ekip bir aile gibi olmuştuk. Ama senaryo gereği vurulmam gerektiği bildirildiğinde ailemden ayrılıyormuş gibi hissettim. Bayan polis olmak çok zor, tabii bir o kadar da güzel..."

Kendi cenaze törenine (!) katılmayı çok istemiş oyuncu. Ancak 'Doğruluk Ekseni'nin çekimlerindeki yoğunluk buna engel olmuş. Celalettin Cerrah'ın törene katılmasını çok önemsiyor. "Onur duydum. Kendisiyle tanışmayı çok istiyordum." diyor. Çekimleri Beypazarı'nda devam eden 'Doğruluk Ekseni' İstanbul dışında olmasına rağmen Tuyun'u zorlamıyor. Hem de zamanının büyük kısmı sette geçmesine rağmen. Dizide Sırma adlı ailesine bağlı, duygusal bir doktoru oynayan Tuyun, Sırma'nın bu yönlerini kendisine çok yakın buluyor.

Doğruluk Ekseni'nde neler oluyor?

Doğruluk Ekseni, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Rahman Görede, Ayçin Tuyun ve Devrim Parscan'ın rol aldığı dizide Remzi'nin vurulması üzerine Ali tutuklanır. Babasının hapse girmesiyle sıkıntılı günler geçiren Oğuz, ailenin başına gelen musibetlerin Sırma'ya olan sevgisi yüzünden gerçekleştiğini düşünür ve Sırma'dan yüz çevirir. Babasının ölümünden sonra yapayalnız kalan Doğan'ın tek tesellisi Sırma'nın ona olan yakınlığıdır.
Samanyolu STV / Salı 19.40


ZAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder