Duyuru!!

Doğruluk Ekseni dizisi maalesef son bulmuştur. Bundan sonra yeni bölüm yayınlanmayacaktır.


Stv bundan sonraki yayın hayatına yeni dizi
lerle devam edecektir:

Kollama

Tek Türkiye

4.Osman

Kader Çizgisi

Kırık Kalpler


bu sezon devam edecek olan dizilerdir.

23 Haziran 2009 Salı

Dizilerin Kıyafetleri Moda Oldu.

Samanyolu Televizyonu’nun muhteşem çalışmalarından biri olan Doğruluk Ekseni sezon finali ile herkesi büyülemeyi başararak en çok seyredilen 3. program olarak sezona veda etmişti.

Fakat dizinin tesiri bununla kalmadı. Hala Samanyolu Televizyonu’na dizi ile alakası mesajlar gelmeye devam ediyor. Kimi sezon finali miydi yoksa dizi tamamen mi bitti derken, birçok izleyicide Oğuz ile Sırma’nın düğününde Aliye’nin giydiği kıyafeti çok beğendiğini ve o kıyafeti bazısı kına gecesinde bazısı da nişanında giymek istediğini belirtiyor.

Bu yüzden kanalın resmi sitesine Aliye’nin kıyafetini nereden aldınız yazabilir misiniz ya da resmini bize yollayabilir misiniz diye gelen mesajlar dizinin sanat yönetmenini bir hayli memnun ediyor.

Dizide verdiği mesaj kadar, kılık kıyafet konusunda da büyük takdir toplayan Samanyolu TV’nin kendi yapımı bu dizi, Haşim karakterinin çok sık kullandığı atasözlerinden dolayı da izleyicilerinden olumlu mesajlar alıyor. İzleyiciler tarafından, unutulmaya yüz tutan atasözlerimizin tekrar ekranlar aracılığı ile hatırlatılması Türk Dili ve Edebiyatı’na büyük katkı olarak değerlendiriliyor.

Samanyolu TV’nin gözde dizisi Tek Türkiye, oyuncularının kıyafetleri de halk arasında yoğun ilgi görmüş hatta oyuncuların set kıyafetleri açık artırma ile satılıp geliri, öğrencilere burs olarak bağışlanmıştı.

SamanyoluHaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder