Duyuru!!

Doğruluk Ekseni dizisi maalesef son bulmuştur. Bundan sonra yeni bölüm yayınlanmayacaktır.


Stv bundan sonraki yayın hayatına yeni dizi
lerle devam edecektir:

Kollama

Tek Türkiye

4.Osman

Kader Çizgisi

Kırık Kalpler


bu sezon devam edecek olan dizilerdir.

31 Aralık 2008 Çarşamba

Eksenini Şaşırmış Bunlar!

Doğruluk ekseni ile alakalı sevdiğim yazıları paylaşıyorum.
Bu yazıda alıntıdır. Doğruluk Ekseni Fan sitesi samanyolu fanlarından Perlato diye biri yazmış.
Bence mükemmel bir dizi.Ama bu kadar haksızlık iftira ve yalan benim pisikolojimi bozuyor. Karakterleri beraber irdeyelim.ÖNCE İYİ KARAKTERLER İLE BAŞLIYALIM;
VAHİT DEDE:Herşeyin farkında ama evlatlarının bu kadar kötü olmasına inanmak istemiyor.Ve böyle olduğu için kendisini suçluyor.İçin İçin kendini yesede evlatları kendisini saymadığı için elinden bişey gelmiyor.
RABİA:Hep ortayı bulmak için uğraş veriyor.Oğlunun engelli olması ve kızının mutsuzluğu onu fazlasıyla üzüyor.
ALİ:Oğlu için herşeyi yapacak bir karakter Haşim'in pis oyunları ile hayatı karardı.Şu anda hapiste olduğu için pek sık görünmüyor.
SIDIKA:Diziye ayrı bir renk ve komedi katmış.Onu tebessüm ile izliyorum.Kocasının ve oğlunun yaptığı haksızlıklara karşı gelmeye çalışıyor.Özellikle kocası Haşim'in kötü olduğunu biliyor ama öz kardeşini öldürtecek kadar ileri gideceğine inanmıyor.Bence Sıdıka Kocası ve oğluna daha sertdavranmalı.Mesala Oğlu Aliyeyi dövdüğü zaman bir tokat da anası oğluna atabilmeli.
ALİYE:Şimdiye kadar çok sabırlıydı.Kayınvalidesi olmasa o evde bir dakika durmazdi herhalde.Ama benim anlamadığım boşanmak için bu aldatmayı beklemeye gerek yoktu.Adam zaten seni insan yerine koymuyorduki.
KURBAN AMCA:O da dizinin önemli bir karakteri.Tam zamanında ortaya çıkıp taşı gediğine koyuyor.Anlattığı şeylerden etkilenmemek mümkünmü.
SIRMA:Cehalet ile savaşmaya devam ediyorlar ama nereye kadar.Haşim'in kızı Sinem de geldi.yardımlarına.Mücadeleye devam.
OĞUZ: Aşırı sabırlı.Başına gelen bu kadar musübete rağmen yine de amcalarına iyi davranabiliyor.Sırma ile birleşirlerse film biter herhalde.Biraz sabır.
Kaynak: Doğruluk ekseni
ASLINDA KÖTÜYÜ OYNAYIPTA İYİ OLMAYA YATKIN OLANLAR;
HAMZA: Özünde iyi ve merhametli bir insan.Ama Karısının Haşimin ve Doğanın gazına çabuk geliyor.Kardeşlerin en büyüğü yakında doğruları görecek.Oğuza çok haksızlık yapıyor.
FİKRET: Aynı Hamza gibi o da Babası ve Doğanın gazında ilerliyor.Doğan sayesinde kötü alışkanlıklara bulaşmış.Karısına zülm ediyor.Şu anda bir boşlukta.İyi bir karakterin gazı ile doğru yolu bulacak.
KÖTÜLER;
HALİME: Fesatlık ciğerlerine işlemiş görmeden bilmeden iftira atmakta üstüne yok.Kocası Hamzayı doldurmakta usta.Ama bazen ters tepiyor.
DOĞAN: Yakışıklı bir karakter olmasına rağmen çok itici gıcık bir rolde oynuyor.Herkes iyi olsa film film olmaz zaten.Kötüyü iyi oynuyor.Amcası Haşim ile cehennemde kendilerine yer ayırtıyorlar.Zorla güzellik olmayacağını ve Sırmayı elde edemiyeceğini anlıyamıyacak galiba.Zaten anlasa dizi biter.
HAŞİM: Bence dizinin en kötü oyuncusu.Adam öldürme,insanları birbirine düşürme,iftira ara yer geçiştirme yalan,dolan,dalevere,hırsızlık,sahtekarlık ne ararsan hepsi onda birleşmiş.İzlerken kendimi alamıyorum ve acaba bir insan bu kadar kötü olabilirmi diyorum.Diğerleri gibi o da mükemmel oynamış.Çok merak ediyorum gerçekte de Kambur mu?
kaynak: dogrulukekseni

1 yorum:

  1. ben hesna doğan olmayınca hiç bir tadı kalmadı ve çok abartıldı bence doğan geri gelmeli yoksa hiç kimse o filme bakmaz

    YanıtlaSil