Duyuru!!

Doğruluk Ekseni dizisi maalesef son bulmuştur. Bundan sonra yeni bölüm yayınlanmayacaktır.


Stv bundan sonraki yayın hayatına yeni dizi
lerle devam edecektir:

Kollama

Tek Türkiye

4.Osman

Kader Çizgisi

Kırık Kalpler


bu sezon devam edecek olan dizilerdir.

14 Şubat 2009 Cumartesi

Doğruluk Ekseni 19.Bölüm

Dizinin Bu Haftaki Konusu Şöyle;

Sinem’in şok teklifi karşısında şaşıran Oğuz ne yapacağını bilememektedir.
Durumu Sırma’ya anlatmayı düşünürken, Sırma artık yaşanan olaylara fazla dayanamaz...
Bu arada Doğan, harekete geçer ve Sırma’yı kazanmak için yeni planlar yapar.
Çektiği acılara dayanamayan Sinem ise bu işi kökten çözmek için harekete geçer...
Bu arada Sırma’nın, Oğuz’un doğum günü için hazırladığı hediye sarsıcı bir gelişmeye neden olur..


Fragmanımızı İzleyin;



Fragmanımızdan Küçük Kareler;

7 yorum:

  1. çok saçma bu kadarda olmaz ne alaka sinem oğuza teklif etti durumu bilmiyormu. ne alaka sırmayı kazanmak için doğan harekete geçti hani baba olacam diye sevindi. ne alaka ne alaka ne alaka seyirciye saygı lütfen bu kadarda olmaz severek izliyorum ama bir sabır var yani yok olup gitmesin bu dizi...

    YanıtlaSil
  2. dogruluk ekseni dizinin adı ama aşk çıkmazına döndü klasik bir türk flimi.bu ne biçim ögretmen sizlerin verecegi ders bumu acaba.ne güzel bir ögretmen ne güzel bir senaryo.bizim stvden beklentilerimiz çok farklı lütfen saçmalamayı bıratın.biz eskilerin kalsik türk filimlerinden bıktık.konunuz ders verici öğüt alıcı olsun.sacmalardan secmeleri sunmayın.rkseni yeterince eğdiniz bizlerin sabrı kalmadı.

    YanıtlaSil
  3. son gelinen nokta hoş değil.severek izlerken bizi diziden kurtarmayın.doğrusu songelinen noktayı anlayamadım.

    YanıtlaSil
  4. son bölüm umarım rüyadır.Eğer gerçekse çok afedersiniz ama saçma olmuş.Doğruluk ekseni bu anlatılanların neresinde.Bir tavsiyem var,iyiliklerin ve iyilerin kazandığı diziler daha çok seyrediliyor.Kurtlar Vadisi neden çok seviliyor,çünkü seyirci biliyor ki Polat mutlaka kazanan olur.Bu insanları rahatlatıyor.Siz de bu durumu dikkate alsanız iyi olur.

    YanıtlaSil
  5. Osmaniye-Düziçi ilçesinde ikamet etmekteyim. Diziyi 19.bölümün son dakikasına kadar zevkle izledim. Ama; Oğuz'un Sırma'ya yaptığını içime sindiremedim. Diziden soğudum. Niye mi? Ya Sırma'da kendini vurmaya kalksa ve o Sırma ki kendini delicesine seven uğruna ölecek kadar bağlı bir insan. Onu bir tarafa paçavra gibi atmasını bir erkek olarak asla hazmedemem. Diziden soğudum seyretmeyeceğim ve 23 arkadaşıma da seyretmemeleri konusunda telkinde bulundum. Oğuz bu hareketi ile sevdiğine Domuz'luk yapmıştır.Demek ki sevgisi yalanmış. Tüm yalan sevgilerin ve yalancıların yolu CEHENNEME kadar gitsin. Gurban tiplemesinin nasihatleri Çok mükemmel. Allah hepimize böyle kalp gözü açık dostlar nasip etsin. Yine de diziyi SEYRETMEYECEĞİM.

    YanıtlaSil
  6. Kendine adsız diyen yorumcu eleştirinin de bi adabı olmalı dimi ama.Evet iyilerin kazandığı senaryolar belki insanı rahatlatıyor fakat aynı oranda da ilgiyi azaltıyo BENCEEE...Böyle oluncada Gurban amcanın nasihatları daha az insana ulaşmış oluyor.Birincil hedef mesaj vermekse diziyi olabildiğince cazip hale getirmeli...Bana kalırsa sen hala izliyorsun.

    YanıtlaSil
  7. yazdığımız yorumlar ne zaman okunur hale geliyor????

    YanıtlaSil