Duyuru!!

Doğruluk Ekseni dizisi maalesef son bulmuştur. Bundan sonra yeni bölüm yayınlanmayacaktır.


Stv bundan sonraki yayın hayatına yeni dizi
lerle devam edecektir:

Kollama

Tek Türkiye

4.Osman

Kader Çizgisi

Kırık Kalpler


bu sezon devam edecek olan dizilerdir.

11 Temmuz 2009 Cumartesi

Doğruluk Ekseni İzleyicilerine Üzücü Haber


Geçtiğimiz sezon samanyolu televizyonunda zengin oyuncu kadrosu ile yayına başlayan ve izleyiciler tarafından severek izlenen Doğruluk Ekseni dizisinin yayın hayatına son verilmiştir.

Samanyolu Televizyonundaki yetkililerden aldığımız bilgilere göre yeni sezon bölümleri olmayacak. Bu güzel yapımı bizlere sundukları için Doğruluk Ekseni dizisinin çaycısından yapımcısına kadar, bütün ekibine samanyolu fanları olarak teşekkür ederiz.


Tutkunu olduğumuz Samanyolu Televizyonu ise yeni yayın dönemine Kollama ve Tek Türkiye ile birlikte 4 yeni yapımla başlayacak inşallah.

4 Temmuz 2009 Cumartesi

STV'nin Yeni Programına Büyük İlgi !!!


Samanyolu Televizyonu'nun (STV) Anadolu'da çekimlerine başladığı yeni programı Batman'da ilgi gördü.İllerin sosyo-ekonomik ve coğrafi tanıtımının yanı sıra, yöreye ait oyunlar, folklor ve müzik yarışmalarının yer aldığı programın çekimlerinde bir birinden ilginç ve renkli görüntüler ortaya çıktı.Batman'ın en işlek caddelerinden Gülistan Caddesi'nde çekimleri yapılan programın Sokak Starları bölümünde sahneye çıkanlar yeteneklerini sergilerken, etrafta toplanan kalabalık da keyifli anlar yaşadı.Fırat Paşayiğit'in sunduğu program çekimlerinde, Sokak Starları bölümünde sahneye çıkan çocuk, genç ve yetişkinlerden kimi rap yaptı, kimi taklit, kimileri Türkçe kimisi ise Kürtçe parça seslendirdi. Özellikle Maykıl lakaplı Abdulkerim Ballıses, kendi yazıp bestelediği yabancı parçasını seslendirirken Sunucu Fırat Paşayiğit ve izleyiciler gülmekten kendilerini alamadılar. Yaptığı şov ile birinci olan Maykıl, çekimlerin sonunda genel istek üzerine ilginç parçayı tekrar seslendirdi.Belediye Başkanı Nejdet Atalay'ın da izlediği çekimler sonrası sahneye çıkanlara çeşitli hediyeler verildi. Hediyelerini Başkan Atalay'ın elinden alan vatandaşlar, STV ve Başkana teşekkür etti.

SamanyoluHaber

Samanyolu'nda Yaz Hazırlıkları mı?

Samanyolufanları haber servisinin aldığı duyumlara göre
Samanyolu Televizyonumuzda yaz dönemini rengarenk programlar
ile farklı geçeceği benziyor.Anadolumuzun kültürel özellikleriyle yüzlerimizdeki tebessümü eksik etmeyecek eğlenceli bir program bu yaz bizleri bekliyor. Ayrıca, komedinin vazgeçilmez üstadı Ömer Pekin'in de Stv'nin yaz projelerinde yer alacağı duyumları alınıyor.Yaz dönemde izleyeceğimiz bir başka program ise faili meçhul cinayetleri aydınlatacak, nefes kesen serüvenleri anlatacak iddialı bir yapım bizleri bekliyor olabilir.Kanalımızın sürpizleri sadece bunlar olmayacak.Yine bu dönemde kırgınlıkların ve dargınlıkların barıştırılacağı kin ve nefretin yerine sevgi tohumlarının atılacağı bir program ekrana gelecek.Son olarak Samanyolu Tv yaz ekranında mahkeme salonlarındaki heyecanı koşuşturmacayı ve yaşanan olayları bizlere hissettirecek bomba bir yapım daha başlayacak.Yaptığı insan odaklı yayın anlayışı ile zirvede olan kanalımız yaz ekranında da iddialı yapımlarıyla sizlerin karşısında olacak..

SamanyoluFanları Haber Servisi-

Samanyolu TV'nin Büyük Başarısı


Samanyolu Televizyonu izlenme oranı grafiğindeki yükselişini sürdürmeye devam ediyor.Yaptığı insan odaklı yayıncılıkla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan Samanyolu Televizyonu, izlenme oranı ile her geçen gün zirveye yaklaşıyor. Haziran 2009 döneminde televizyonumuz en çok izlenen 4. kanal oldu.